Karma sanatatii

Karma sanatatii

Editura EuroPress
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Practic

Recenzie Karma sanatatii

In aceasta carte vom vorbi despre acele boli, care ne fac sa ne intrebam: ,,Oare traiesc corect, oare am constiinta curata, oare nu sunt prea gelos, prea invidios sau prea iritat?” Sursele si mecanismele acestor boli sunt asigurate de defecte ale sferei noastre spirituale si nu de factori externi. Aceste boli se numesc boli karmice. Cum sa ne lecuim de acestea si sa invatam sa traim conform legilor si ritmurilor cosmice? Cum sa fim in armonie cu noi insine, cu lumea inconjuratoare, cum sa avem succes si sa devenim oameni sanatosi?

In aceasta carte: predispozitia zodiacala la anumite boli; legatura dintre Luna si sanatate; mecanismul aparitiei si tratarii bolilor karmice; legatura dintre boli si starile negative; imbunatatirea karmei si indepartarea campurilor energetice straine.

Cartea "Karma sanatatii" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Am Tal, San Way , si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Karma sanatatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Karma sanatatii" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-1727-34-9
Pagini: 150
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Karma sanatatii

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Karma sanatatii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Am Tal

Pe langa "Karma sanatatii", autorul Am Tal a publicat si Karma norocului.

San Way

Pe langa "Karma sanatatii", autorul San Way a publicat si Karma norocului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter