Kama sutra. Breviarul amorului

Kama sutra. Breviarul amorului

Editura Pro Editura
34.91 26.41 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-86140-9-0

Recenzie Kama sutra. Breviarul amorului

Kama Sutra a fost deseori considerata un simplu manual de erotism. Zugravind arta de a trai a unui orasean civilizat si rafinat, ea completeaza printr-o teorie a iubirii, a sexualitatii si a placerii, tratatele de politica, de economie si de morala Artha Shastra si Dharma Shastra. Puritanismul, religiozitatea si falsul misticism, care bantuie in India moderna, nu existau in societatea descrisa de Vatsyayana si predecesorii sai. Vatsyayana pare sa fii fost un brahman, un mare invatat, intr-o epoca de efervescenta culturala (secolul al IV-lea e.n.). Considerata ca o stiinta anexa traditiei religioase, arta erotica facea parte din educatia copiilor si adolescentilor.

Sursele si comentariile, in mod obisnuit separate de text, prezinta traditia in toata amploarea ei. Alain Danielou, pentru prima data, a tradus comentariile din hindi si sanscrita si a redat acestei lucrari intreaga vigoare a invataturii sale.

Cartea "Kama sutra. Breviarul amorului" a fost publicata in categoria Psihologie / PsihoSexologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Alain Danielou si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea Kama sutra. Breviarul amorului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Kama sutra. Breviarul amorului" este de 26.408 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2003
ISBN: 973-86140-9-0
Pagini: 623
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: kamasutra

Pret Kama sutra. Breviarul amorului

Produse similare si recomandari

KAMA SUTRA
Dr. Johanina Wikoff, Deborah S. Romaine
28.00 RON
The Kama Sutra
Vatsyayana
9.90 RON
Kama Sutra ilustrata
Anne Johnson
61.39 39.90 RON
Kamasutra ca la carte
Paul Jenner
19.62 RON
Kamasutra pentru femei
Vinod Verma
13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Kama sutra. Breviarul amorului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alain Danielou

Pe langa "Kama sutra. Breviarul amorului", autorul Alain Danielou a publicat si Erotismul divinizat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter