Jurnalul unui pusti 1

Jurnalul unui pusti 1

Editura Art
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Jurnalul unui pusti

Recenzie Jurnalul unui pusti 1

Scris cu umor si cu o naturalete care ar putea foarte bine sa fie cea a unui copil, si completat cu ilustratii, romanul reprezintă jurnalul lui Greg Heffley, de care acesta se apucă după ce mama lui ii face cadou un caiet. În caiet, Greg scrie despre fete, despre scoală, despre fratele lui mai mare, Rodrick, si fratele lui mai mic, Manny, dar si despre cel mai bun prieten al lui, Rowley, impreuna cu care încearcă în permanentă să deslusească logica popularitătii în scoală: ce inseamnă si, mai ales, cum se obtine?

Romanul ilustrat al lui Kinney este probabil cea mai de succes serie de cărţi pentru copii din istorie după Harry Potter, cu peste 35 de milioane de exemplare vândute în toată lumea. Jurnalul unui puşti a rămas timp de mai bine de un an și jumătate cea mai bine vândută carte din lista de literatură pentru copii a celor de la The New York Times.

Dupa romanul lui Kinney a fost lansat si un film, cu acelasi nume, în martie 2010.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Jurnalul unui pusti 1", publicata in 2 categorii, Beletristica / Bestseller, Carti pentru copii / Carti pentru copii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jeff Kinney si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Jurnalul unui pusti 1 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnalul unui pusti 1" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-88988-4-4
Pagini: 224
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jurnalul unui pusti 1

Produse similare si recomandari

Din nou acasa
Barbara Delinsky
32.90 RON
Dati foc acestei case
William Styron
29.90 RON
Aceasta orbitoare absenta a luminii
Tahar Ben Jelloun
28.95 RON
Jocul de-a destinul. Trilogia Roth
Andrew Taylor
24.99 RON

Comentarii si recenzii

1. Jurnalul unui pusti 1 de CineStieCine la 27.07.2011

a fost o carte plina de desene si foarte amuzanta

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnalul unui pusti 1. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jeff Kinney

Jeff Kinney a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Jurnalul unui pusti 2 : Rodrick e cel mai tare, Jurnalul unui pusti 3 : Ultima picatura, Jurnalul unui pusti 4 : Caldura mare, Jurnalul unui pusti. Set 4 volume, Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Jurnalul unui pusti

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter