Jurnalul unui pusti. Set 4 volume

Jurnalul unui pusti. Set 4 volume

Editura Art
109.90 98.91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Intreaga serie Jurnalul unui pusti

Recenzie Jurnalul unui pusti. Set 4 volume

Greg Heffley este al doilea cel mai popular erou al pustilor, dupa Harry Potter. Prin urmare, daca pustiul tau care e deja la scoala (generala) nu stie de Jurnalul unui pusti, asta chiar ii va afecta prieteniile si simpatiile in randul colegilor.

E amuzant, e inteligent scris si e cat se poate de simpatic. Iar daca numai cu literatura mainstream se pacaleste pustiul sa citeasca, atunci acest pachet de 4 volume e de listat in topul lecturilor "obligatorii".

Descopera fenomenul Diary of a Wimpy Kid (Jurnalul unui pusti), probabil cea mai de succes serie de carti pentru copii din istorie, dupa Harry Potter: peste 35 de milioane de exemplare vandute in toata lumea, tradusa in aproape 40 de limbi.

În primul volum al seriei, protagonistul, Greg Heffley, elev de şcoală generală, are de înfruntat mai toate problemele specifice vârstei: popularitatea în faţa colegilor, eternele fâstâciri în faţa fetelor, pofta de joc mult mai mare decât pofta de lecţii.

Cel de-al doilea volum, Rodrick e cel mai tare  ,   duce mai departe aventurile lui Greg şi ale fratelui său Rodrick. Proaspăt întors din vacanţa de vară, îndrăgitul personaj Greg ascunde un secret a cărui dezvăluire i-ar pune în pericol reputaţia în rândurile colegilor şi, mai ales, colegelor de şcoală. Singurul care cunoaşte acest secret este fratele său, liderul formaţiei Skutek Plyn, care nu scapă nici o ocazie pentru a-l şantaja. Fiecare pagină este, după cum ne-a obişnuit deja primul volum, plin de poante şi de situaţii amuzante, pe care însă umorul şi inteligenţa lui Greg le rezolvă fără doar şi poate.

Cel de-al treilea volum al seriei revine cu şi mai multe aventuri, poante şi desene, garantând că nici cei mai reticenţi cititori nu-l vor lăsa din mână.

Să fim cinstiţi: Greg Heffley nu se va schimba niciodată. Însă cineva ar trebui să-i explice asta tatălui lui Greg. Vedeţi voi, Frank Heffley vrea ca fiul lui să fie un dur şi tocmai de aceea îl înrolează în echipe de sport şi în alte activităţi „bărbăteşti“. Desigur, Greg poate să se sustragă cu uşurinţă acestor eforturi. Dar când tatăl său îl ameninţă cu înscrierea la academia militară, Greg îşi dă seama că trebuie să se pună pe treabă sau... pe armată.

Cartea "Jurnalul unui pusti. Set 4 volume" a fost publicata in categoria Beletristica / Bestseller si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jeff Kinney si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Jurnalul unui pusti. Set 4 volume prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnalul unui pusti. Set 4 volume" este de 98.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 4
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Jurnalul unui pusti. Set 4 volume

Produse similare si recomandari

Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON
Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnalul unui pusti. Set 4 volume. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jeff Kinney

Jeff Kinney a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Jurnalul unui pusti 1, Jurnalul unui pusti 2 : Rodrick e cel mai tare, Jurnalul unui pusti 3 : Ultima picatura, Jurnalul unui pusti 4 : Caldura mare, Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Jurnalul unui pusti

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter