Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu

Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu

Editura Art
33,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 5 din seria Jurnalul unui pusti

Recenzie Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu

„A fermecat chiar şi pe copiii care nu se omoară cu cititul." - USA Today

Jurnalul unui puşti îţi dă ocazia să fii autor, ilustrator şi personaj principal. Cu o mulţime de pagini interactive, dar şi cu suficient spaţiu în care să scrii povestea vieţii tale, această carte este tot ce-ţi trebuie pentru a crea propria capodoperă.

Dar, după ce termini, ai grijă s-o pui într-un loc sigur.

Pentru că, atunci când vei fi bogat şi faimos, chestia asta o să valoreze o avere.

Cartea "Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jeff Kinney si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu" este de 33 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-8044-08-8
Pagini: 224
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jeff Kinney

Jeff Kinney a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Jurnalul unui pusti 1, Jurnalul unui pusti 2 : Rodrick e cel mai tare, Jurnalul unui pusti 3 : Ultima picatura, Jurnalul unui pusti 4 : Caldura mare, Jurnalul unui pusti. Set 4 volume, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Jurnalul unui pusti

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter