Jurnalul unui vampir

Jurnalul unui vampir

Editura Art
36,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Cartea de a doua zi

Recenzie Jurnalul unui vampir

Daca ati putea trai o vesnicie, de ce sa nu tineti un jurnal?

Scris cu sange rece, acest jurnal este o distilare a vietii de pana acum a Contelui Dracula. A dorit ca jurnalul sa fie o replica la isteria mediatica starnita in jurul vampirilor si al mortilor vii.

Aceste spectacole triviale nu sunt decat niste fluturi de noapte care zboara in penumbra stelei intunecate a lui Vlad. Daca vreti o experienta cu adevarat savuroasa, cititi Jurnalul unui Vampir.

Contele Dracula este cel mai cunoscut vampir din lume si un stalp al societatii mortilor vii. Aceasta este prima sa incercare literara publicata. Locuieste impreuna cu miresele si Mamica sa in Muntii Carpati, in zona distinsa a Trecatorii Borgo.

Cartea "Jurnalul unui vampir" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. Se poate cumpara cartea Jurnalul unui vampir prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnalul unui vampir" este de 36.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-88908-4-8
Format: 13,3 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jurnalul unui vampir

Produse similare si recomandari

Pase magice
Carlos Castaneda
23.99 RON
Gelozia
Alain Robbe Grillet
15.00 RON
Al saselea simt al animalelor
Christian Brincourt, Gilles Lambert, Dr. Philippe de Wailly
19.00 RON
Institutii si politici europene
Marius Profiroiu, Alina Profiroiu, Irina Popescu
65.00 RON
Mestesuguri artistice traditionale
Georgeta Stoica, Olga Horsia
12.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnalul unui vampir. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter