Jurnalul unei iubiri

Jurnalul unei iubiri

Editura RAO
22,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Jurnalul unei iubiri

Acest roman încearcă să ne demonstreze că miracolele încă mai sunt posibile, că viaţa încă mai poate fi trăită sub semnul iubirii.  El este un maestru al cuvintelor şi un mare iubitor al naturii, iar ea, o pictoriţă celebră în stare să vadă frumuseţea acolo unde alţii nu o văd.

Povestea lor tulburătoare îi va fermeca pe cei care s-au îndrăgostit de stilul lui Nicholas Sparks.  "O poveste clasică despre dragostea descoperită, pierdută şi regăsită...Sparks cunoaşte combinaţia de succes între stil şi romantism" - USA Today

Cartea "Jurnalul unei iubiri" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nicholas Sparks si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Jurnalul unei iubiri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnalul unei iubiri" este de 22.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066092623
Pagini: 192
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jurnalul unei iubiri

Produse similare si recomandari

Nisipuri de vis
Ruth Owen
10.00 RON
Cuibul de viespi
Judy Gill
16.00 RON
Mireasa regasita
Frances Lloyd
7.00 RON
Iubire din trecut
Mary Lynn Dille
8.00 RON
Adevar si minciuna
Mary Morgan
8.00 RON
Aleasa regizorului
Rachel Lee
8.00 RON
Adevarata prietenie
Karen O Connell
7.00 RON
Cautari cu final fericit
Laureen Prescott
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnalul unei iubiri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Draga John, Miracolul. Editie 2012, O plimbare de neuitat, Ultimul cantec, Accidentul, Dragoste la prima vedere, Jurnalul unei iubiri, JURNALUL UNEI IUBIRI , Miracolul , Nopti in Rodanthe, Nunta , Nunta. Editie 2011, Talismanul norocos, Talismanul norocos, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter