Jurnalistul universal : Ghid practic pentru presa scrisa editia a II - a

Jurnalistul universal : Ghid practic pentru presa scrisa editia a II - a

Editura Polirom
32.95 10.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Media

Recenzie Jurnalistul universal : Ghid practic pentru presa scrisa editia a II - a

Traducere de Alexandru Bradut Ulmanu si Miruna Andriescu. Prefata de Mihai Coman. Cuvint inainte de Annemiek Hoogenboom si Alexandru Bradut Ulmanu.Este una dintre cele mai bune carti existente la ora actuala in domeniul jurnalismului. Un ghid esential si realist care explica in detaliu ce inseamna aceasta meserie. (Press Wise Bulletin).Jurnalismul de calitate presupune obiective universale si dobindirea unor abilitati care sa le permita ziaristilor sa stapineasca un domeniu in care proprietatea, tehnologia si informatiile sint intr-o continua schimbare. Aceasta introducere adusa la zi in toate aspectele meseriei de jurnalist include noi sectiuni despre lucrul cu cifre si statistici, folosirea computerului si scrierea stirilor pentru Internet, precum si un capitol revizuit despre calitatile unui bun reporter.

Cartea "Jurnalistul universal" a fost publicata in categoria Mass-media, jurnalism / Massmedia. Jurnalism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de David Randall si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Jurnalistul universal prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnalistul universal" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-46-0551-4
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jurnalistul universal : Ghid practic pentru presa scrisa editia a II - a

Produse similare si recomandari

Romania Captiva
Bogdan Ficeac
20.00 RON
Canonul si tarotul
Carmen Musat
26.00 RON
Despre televiziune
Pierre Bourdieu
9.90 RON
Introducere in designul de presa
Alexandra Bardan
30.00 RON
Manual de jurnalism (vol .I)
Mihai Coman
26.94 24.25 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnalistul universal : Ghid practic pentru presa scrisa editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

David Randall

Deocamdata in afara de "Jurnalistul universal : Ghid practic pentru presa scrisa editia a II - a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului David Randall.

Media

Mass-media, jurnalism

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter