Jurnale

Jurnale

Editura Eikon
60,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Universitas

Recenzie Jurnale

„Nu numai că nu ascund că am fost bolnav, nu mă jenez să mi se spună că am fost nebun, ci, dimpotrivă, vreau să arăt cât de nebun am fost, să-mi descriu nebunia. Cu scopul de a stârni interes, deşi pare extrem de dificil. Nici nebunia nu mai interesează. Totuşi, fiindcă este maladie, atrage atenţia prin aspectul de suferinţă umană. Că am suferit, nimeni nu se poate îndoi, …aceasta vreau să arăt… De aceea, cât va dura experienţa nebuniei, voi nota zilnic ceea ce se poate nota fără altă preocupare decât de a fi sincer… Voi realiza un document, desigur, original, sau, poate, unic în literatură.”

„Scopul literaturii, în general, şi al poeziei, îndeosebi, este să ne facă să devenim conştienţi că oficiem infailibil ceremonialul latent în mistere şi să participăm, astfel, la bucuria trăirii în a doua existenţă. Altfel spus, finalitatea literaturii este să creeze personaje con-ştiente că oficiază ritualul latent, împreună cu spiritul numelui uitat şi că au, deci, a doua viaţă, în a doua existenţă. Finalitatea poeziei este să introducă în structura ei conceptele-mistere prin care spiritul numelui uitat vorbeşte în gura noastră şi prin care devenim conştienţi că oficiem infailibil ceremonialul.” - Constantin Fântâneru

Cartea "Jurnale" a fost publicata in categoria Beletristica / Jurnale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Constantin Fantaneru si a fost publicata de editura Eikon. Se poate cumpara cartea Jurnale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnale" este de 60 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-757-590-6
Pagini: 904
Format: A5
Nr. Volume: 2
Limba: ro

Pret Jurnale

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Insatiabila
Valerie Tasso
22.99 RON
Baiatul pierdut
Aher Arop Bol
25.99 RON
Jurnal 1945-1946 (audiobook)
Mircea Eliade
30.00 RON
Jurnalul fumatorului
Carmen Musat-Coman
25.00 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constantin Fantaneru

Constantin Fantaneru a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Calatoria lui Orfeu, Interior, Poezia lui Lucian Blaga si gandirea mitica, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter