Jurnal de sarcina : Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire

Jurnal de sarcina : Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire

Editura Art
49.90 39.92 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Jurnal de sarcina : Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire

Fiecare săptămână de sarcină vine cu noi experienţe – ecografia, poftele stranii, prima mişcare a bebeluşului şi, în final, naşterea! Sunt multe de învăţat şi multe de notat – inclusiv gândurile şi trăirile tale. În acest jurnal săptămânal editat de experţii revistei Parenting, vei găsi pagini pline cu sfaturi bine documentate despre sănătate, nutriţie, exerciţii, sex şi somn; în plus, ai destul spaţiu pentru a consemna fiecare detaliu al sarcinii tale, împreună cu gândurile care o însoţesc. Este o sursă preţioasă de informaţii şi un jurnal-suvenir, perfect pentru mămicile în devenire.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Jurnal de sarcina", publicata in 2 categorii, Ghiduri si carti practice / Familie, Sanatate, nutritie, sport / Sarcina ta, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Editorii revistei Parenting, Ziba Kashef, si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Jurnal de sarcina prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnal de sarcina" este de 39.92 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-973-124-618-5
Pagini: 144
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jurnal de sarcina : Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Mami, eu cresc! Tu ce faci!
Mihaela Dragan
5.90 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Cum s-a facut de nu mi-am batut copilul
Carmen Musat-Coman
15.00 RON
De-a lungul timpului... dupa nastere
Echipa de ingrijire perinatala Saint-Justine
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnal de sarcina : Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Editorii revistei Parenting

Deocamdata in afara de "Jurnal de sarcina : Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Editorii revistei Parenting.

Ziba Kashef

Deocamdata in afara de "Jurnal de sarcina : Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ziba Kashef.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter