Jurnal Romanesc

Jurnal Romanesc

Editura RAO
44,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Jurnal Romanesc

Fondator al Institutului Francez de Relaţii Internaţionale (IFRI), membru al Institutului Franţei şi membru de onoare al Academiei Române, Thierry de Montbrial schiţează în acest jurnal un tablou personal al României din 1990 până azi.

Numeroase întâlniri şi impresii neaşteptate, prezentate fără teama de a ataca stereotipurile de "corectitudine politică", se regăsesc în această carte despre anii cruciali de după căderea comunismului , deschiderea către libertate, întoarcerea României în familia europeana. Cu o privire lucidă, uneori amuzată, dar întotdeauna afectuoasă a autorului, "Jurnalul românesc" povesteşte două decenii de istorie, văzute de unul dintre eminenţii specialişti în relaţii internaţionale ai lumii, şi, de asemenea, istoria prieteniei unui om faţă de o ţară.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Jurnal Romanesc", publicata in 3 categorii, Beletristica / Biografii, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Thierry De Montbrial si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Jurnal Romanesc prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnal Romanesc" este de 44.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066092630
Pagini: 400
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jurnal Romanesc

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Rafael. O viata fericita
Antonio Forcellino
49.90 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Un don Juan - Viata lui Byron
Andre Maurois
32.00 RON
Mircea Eliade
Mircea Handoca
29.90 RON
Josephine
Carolly Erickson
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnal Romanesc. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Thierry De Montbrial

Deocamdata in afara de "Jurnal Romanesc", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Thierry De Montbrial.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter