Jurnal la Klausenburg

Jurnal la Klausenburg

Editura Eikon
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: ESEU ŞI CRITICĂ LITERARĂ, PROZĂ, POEZIE

Recenzie Jurnal la Klausenburg

Jurnal la Klausenburg este, în cele din urmă, o carte despre vitrină, despre amăgitoarea ei transparenţă. Vitrina lui Octavian Hoandră nu apropie, ci îndepărtează, distanţează, nu uneşte, ci sfâşie. Vitrina împarte lumea între un înăuntru şi un înafară, între aici şi acolo, între acum şi atunci, între acesta şi acela, între aici şi dincolo. Poemele din Jurnal la Klausenburg descriu o lume sfâşiată (déchiré) din temelie. Vitrina e în toate cele ce sunt. - Ion Mureşan

Cartea "Jurnal la Klausenburg" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Octavian Hoandra si a fost publicata de editura Eikon. Se poate cumpara cartea Jurnal la Klausenburg prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnal la Klausenburg" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-757-526-5
Pagini: 160
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jurnal la Klausenburg

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
De ce iubim femeile (audiobook)
Mircea Cartarescu
30.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnal la Klausenburg. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Octavian Hoandra

Pe langa "Jurnal la Klausenburg", autorul Octavian Hoandra a publicat si Cum a murit Romania, cum am murit eu, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter