Jurnal fantezist

Jurnal fantezist

Editura Vestala
25.07 20.06 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Jurnal fantezist

Jurnal fantezist Ediie ingrijita si prefaata de Crina Bocsan Decusara

Jurnalul imaginar al Iuliei Hasdeu ne impresioneaza prin amploarea constructiei temporale, prin schelaria de linii vitale paralele, care se intersecteaza, se arcuiesc sau graviteaza in jurul personajelor centrale, destul de bine conturate ca entitati cu vointa, gandire si actiune proprie.

Dar ne cucereste, in gradul cel mai inalt - si in aceasta consta valoarea lui artistica - prin calmul egal cu sine al naratiunii, prin linistea, ce ascunde nelinistea existentiala a autoarei, aflata in pragul mortii, prin seninatatea si parca zambetul increzator cu care poeta isi priveste desfasurarea viitoare a vietii pana dincolo de o suta de ani, cand ea stia precis ca mai are de trait cateva clipe.

Cat a trebuit sa se infraneze si cat va fi strigat in launtrul ei spre a ajunge la acest olimpianism al privirii senine, care constituie atributul cel mai inalt al artei!

Jurnal de creatie, jurnal de prelungire a existentei dincolo de limitele impuse de destin, jurnal de sondare a propriilor afunduri sufletesti, jurnal al unei vointe mai puternice decat moartea, Jurnalul fantezist - , ce vede lumina tiparului abia dupa o suta douazeci de ani de la stingerea din viata a autoarei - e cu adevarat o carte de exceptie.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Jurnal fantezist", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Carti pentru copii / Literatura, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Iulia Hasdeu si a fost publicata de editura Vestala. Se poate cumpara cartea Jurnal fantezist prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jurnal fantezist" este de 20.056 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-120-070-5
Pagini: 398
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jurnal fantezist

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jurnal fantezist. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Iulia Hasdeu

Iulia Hasdeu a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Cugetari, Opera poetica, Mademoiselle Maussade : Domnisoara Ursuza , Mademoiselle Maussade - Domnisoara Ursuza, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter