In jungla orasului

In jungla orasului

Editura Polirom
34,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: CHIC

Recenzie In jungla orasului

Iata o carte in care se regasesc acei cititori care vor sa cunoasca mai bine lumea trendy a New York-ului.” - Booklist

In inalta societate newyorkeza, sub luminile reflectoa­relor de pe podiumul modei, de pe platourile de filmare sau dintr‑un studio foto profesionist, trei prietene isi impart pozitii‑cheie: Victory Ford este o recunoscuta creatoare de moda, care aspira sa intre in esalonul haute couture; Wendy Healy scoate din anonimat casa de productii Parador Pictures, a carei directoare este, obtinind suprema distinctie: nominalizari la Oscar; Nico O’Neilly este editorul unei importante reviste mon­dene, Bonfire.

Dar dincolo de stralucirea pe care o confera intotdeauna puterea, cele trei prietene trec prin tipi­cele crize ale virstei a doua: Victory, inca nemaritata la aproape 40 de ani, incepe sa iasa cu miliardarul Lyne Bennett, dar stilurile lor de viata radical diferite ameninta sa ii desparta; Wendy isi neglijeaza sotul si cei trei copii muncind zi si noapte la Parador, ris­cind sa isi piarda familia; Nico O’Neilly nu mai are cu sotul decit o legatura formala si profesionala, asa ca solutia provizorie pare a fi o aventura cu un foto­model masculin cu aproape douazeci de ani mai tinar.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "In jungla orasului", publicata in 3 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Candace Bushnell si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea In jungla orasului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "In jungla orasului" este de 34.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-2136-1
Pagini: 504
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret In jungla orasului

Produse similare si recomandari

La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
Pe urmele lui Alice
Clare Naylor
26.10 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Pe urmele lui Harry Winston
Weisberger Lauren
33.26 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea In jungla orasului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Candace Bushnell

Candace Bushnell a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Clubul de pe 5th Avenue, Frumusete de vanzare, Jurnalele lui Carrie, Vara in New York, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter