Jumatatea mea, femeia

Jumatatea mea, femeia

Editura PRO DAO
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Jumatatea mea, femeia

Ce vor femeile?

Vor sa fie iubite, vor sa fie apreciate, vor sa fie fericite. Dar nu au inteles cateva lucruri extrem de simple.

A cauta fericirea in exterior este un esec din prima. A-ti cauta si a-ti conditiona fericirea de cineva este automat un esec. Indiferent ca este vorba de sot, copii, ce vreti voi. Fericirea trebuie sa o gasiti in voi.

Iubirea noastra, a barbatilor este un surogat ce inlocuieste Iubirea Divina. Si de aceea suferiti...

Cartea "Jumatatea mea, femeia" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Ovidiu - Dragos Argesanu si a fost publicata de editura PRO DAO. Se poate cumpara cartea Jumatatea mea, femeia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jumatatea mea, femeia" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-92997-2-2
Pagini: 144
Limba: ro

Pret Jumatatea mea, femeia

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jumatatea mea, femeia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ovidiu - Dragos Argesanu

Ovidiu - Dragos Argesanu a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Arta razboiului PSI, Arta razboiului PSI : Editia a IV - a, Arta razboiului PSI. Protectia : Editia a II - a, Atacul PSI : Intre stiinta si magie. Editia a IV - a, Cele 7 peceti : Editia a II - a, Cele 7 peceti, Devenirea, REIKI intre mit si realitate, The PSY attack : between science and magic, Atacul PSI intre stiinta si magie, Balchis 2000, parola: "Dumnezeu", Conferinte : Karma si dreptul divin. Trezirea spirituala si constiinta de sine, Karma si dreptul divin. Trezirea spirituala si constiinta de sine. De la sex la indumnezeire, Kombat KI : Si vis pacem, para bellum, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter