Judecatorul si calaul sau

Judecatorul si calaul sau

Editura Univers
11,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Globus

Recenzie Judecatorul si calaul sau

La prima vedere, Judecătorul şi călăul său pare a fi un roman poliţist clasic: un asasinat, un comisar care investighează cazul, focuri de armă, un personaj intangibil, influent şi bogat, învăluit în umbre.

Dar se dovedeşte că bătrânul comisar Bärlach, care nu crede în metodele criminalisticii moderne, nu îşi desfăşoară ancheta pentru a descoperi asasinul,
ci pentru a-l folosi ca unealtă.

Cititorul, însă, nu va afla decât la sfârşit, după mai multe răsturnări de situaţie imprevizibile, sensul ascuns în faptele comisarului Bärlach.

"Ziua ce se instala treptat era limpede şi plină de energie, iar soarele, o minge fără cusur, arunca umbre consistente şi lungi, ce aveau să se scurteze, puţin câte puţin, pe măsură ce..." Continuare...

"Pe la ora două noaptea, Bărlach se trezi brusc. Se dusese devreme la culcare, după ce înghiţise şi prima pilulă, tot la sfatul lui Hungertobel, astfel încât trezirea subită..." Continuare...

Cartea "Judecatorul si calaul sau" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Friedrich Durrenmatt si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Judecatorul si calaul sau prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Judecatorul si calaul sau" este de 11.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2011
ISBN: 9789993113225
Pagini: 144
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Judecatorul si calaul sau

Produse similare si recomandari

Tripticul
Bill Napier
28.98 RON
Dinastia O`Hara
Paul-Loup Sulitzer
22.00 RON
Capcana timpului
Jude Deveraux
29.90 RON
Cheia cunoasterii
Nora Roberts
32.91 RON
Cartea de cristal
Silviu Lupascu
10.00 RON
Ochii tai m-au vazut
Sjon
16.68 RON
Casa de la stavilar
Netta Muskett
7.00 RON
Deceptia lui Prometeu
Robert Ludlum
33.01 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Judecatorul si calaul sau. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Friedrich Durrenmatt

Deocamdata in afara de "Judecatorul si calaul sau", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Friedrich Durrenmatt.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter