Josephine : prima imparateasa a Frantei

Josephine : prima imparateasa a Frantei

Editura Orizonturi
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Josephine : prima imparateasa a Frantei

Dupa marile succese repurtate cu biografiile unor femei celebre din trecut, Carolly Erickson si-a indreptat atentia spre fermecatoarea Josephine care, dupa casatoria cu Napoleon Bonaparte, a fost incoronata ca prima imparateasa a Frantei.

O femeie invidiata de toata lumea, pentru care succesul parea sa nu aiba limite. Dar, dincolo de stralucirea pozitiei dobindite, o pindea un destin tragic.

Dragostea tumultoasa si salbatica cu care o coplesea Napoleon s-a frint dupa 16 ani de casnicie din cauza imposibilitatii imparatesei de a-i oferi un urmas.

Cartea, scrisa cu o deosebita delicatete, profunzime psihologica si intelegere pentru nefericita Josephine, va constitui, fara indoiala, o lectura deosebit de interesanta.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Josephine", publicata in 2 categorii, Beletristica / Biografii, Istorie / Personalitati istorice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Carolly Erickson si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Josephine prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Josephine" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Josephine : prima imparateasa a Frantei

Produse similare si recomandari

Rafael. O viata fericita
Antonio Forcellino
49.90 RON
Legaturi de viata
Boris Luban-Plozza
5.23 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Viata lui Chateaubriand
Andre Maurois
24.00 RON
Un don Juan - Viata lui Byron
Andre Maurois
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Josephine : prima imparateasa a Frantei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Carolly Erickson

Carolly Erickson a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Elisabeta I - Regina virgina, Elisabeta I, Elisabeta I - regina virgina, Josephine prima imparateasa a frantei, Viata extravaganta a lui Henric al VIII-lea, Viata extravaganta a lui henric al viii-lea, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter