Jocuri Si Matematica (vol.III)

Jocuri Si Matematica (vol.III)

Editura Tehnica
7,30 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2001; Numar de pagini : 192; ISBN : 9733115231

Recenzie Jocuri Si Matematica (vol.III)

Volumul de fata completeaza fericit primele doua volume din seria Jocuri si matematica, oferind cititorului mai ales analize ale unor jocuri logice solitare, fara abuz de simboluri, dar cu prisos de gandire riguroasa. Prilej de desfatare ludico-matematica, prilej de antrenare a placerii de a rationa, mai ales ca, de foarte multe ori, cititorul este invitat a continua analizele din carte. O carte prietenoasa, o carte periculoasa: s-ar putea ca dupa parcurgerea ei cititorul sa doreasca sa se dedice matematicii...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Jocuri Si Matematica (vol.III)", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale, Stiinte / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 02.01.2018. A fost scrisa de Gheorghe Paun si a fost publicata de editura Tehnica. Se poate cumpara cartea Jocuri Si Matematica (vol.III) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jocuri Si Matematica (vol.III)" este de 7.3 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Jocuri Si Matematica (vol.III)

Produse similare si recomandari

Invata sa desenezi - lucruri minunate
Kate Ashforth, Paul Konye
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jocuri Si Matematica (vol.III). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gheorghe Paun

Gheorghe Paun a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Initiere in GO, Printre fratii mai mici ai GO-ului: Cinci-in-rand, GO-Moku, Renju, Pente.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter