Jamie, ministrul hranei sanatoase : Oricine poate invata sa gateasca in 24 de ore

Jamie, ministrul hranei sanatoase : Oricine poate invata sa gateasca in 24 de ore

Editura Curtea Veche
88,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Jamie Oliver

Recenzie Jamie, ministrul hranei sanatoase : Oricine poate invata sa gateasca in 24 de ore

Lucrarea oferă o selectie de retete gustoase si usor de preparat folosind ingrediente obisnuite.

Titlul este o referintă la „Ministerul Mâncării” ce a existat în Marea Britanie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi care avea obiectivul de a-i educa pe oameni să mănânce sănătos, în ciuda rationalizării alimentelor.

“Scopul acestei cărti este de a-i inspira pe oamenii care nu au niciun fel de interes de a găti să facă o încercare” (The aim of this book is to completely inspire people who have no interest in food to have a go) Jamie Oliver.

Dacă până acum cărţile lui Jamie se adresau pasionaţilor de gastronomie, această carte este una pentru cei mai puţin experimentaţi. Reţetele sunt simple, sănătoase şi conţin ingrediente accesibile publicului român.

De la gustări la supe, fripturi şi dulciuri delicioase, fie tradiţionale (măr la cuptor
sau tocăniţă) fie mai puţin obişnuite (reţete cu specific chinezesc).

O carte deosebit de utilă pentru toţi cei care au uitat (sau nu au vrut niciodată până acum să afle) că gătitul acasă este cel mai sănătos.

Cartea "Jamie, ministrul hranei sanatoase" a fost publicata in categoria Arta culinara / Bucatarie internationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jamie Oliver si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Jamie, ministrul hranei sanatoase prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Jamie, ministrul hranei sanatoase" este de 88 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-289-8
Pagini: 360
Format: 19,5 x 25,3 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Jamie, ministrul hranei sanatoase : Oricine poate invata sa gateasca in 24 de ore

Produse similare si recomandari

Bucatarie usoara
Larousse
32.99 RON
Bucatarie araba
Liliana Bolbol
6.90 RON
Bucatarie chinezeasca
Liliana Bolbol
5.90 RON
Mancaruri de post
Elena Popescu
12.00 RON
Bucatarie internationala. Editia a doua
Denisa Parjol Savulescu, Liana Parjol Savulescu
43.60 RON
Specialitati din Vechiul Regat
Daniela Florescu
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Jamie, ministrul hranei sanatoase : Oricine poate invata sa gateasca in 24 de ore. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jamie Oliver

Jamie Oliver a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Intoarcerea bucatarului care se dezbraca... de secrete - 10 : Deserturi. Cocteiluri. Supe, sosuri, maruntisuri, cate una, cate alta, din toate cate putin, Intoarcerea bucatarului care se dezbraca... de secrete - 7 : Alte salate. Dressinguri. Supe. Paste, Intoarcerea bucatarului care se dezbraca... de secrete - 8 : Alte paste. Rizoto. Peşte şi fructe, Intoarcerea bucatarului care se dezbraca... de secrete - 9 : Carne de porc, miel, vita, pasare si vanat. Retete cu legume. Paine.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter