Iubita pilotului de curse

Iubita pilotului de curse

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: El si Ea. Volumul 868

Recenzie Iubita pilotului de curse

La nouasprezece ani, frumoasa Stacey Weldon isi da seama ca desi nu-i lipseste nimic, viata nu este usoara intr-o familie destramata. Aflarea propriei identitati si croirea unui drum in viata nu este o treaba usoara, intelegand ca barbatii o doresc pentru banii ei. Intalnirea cu seducatorul pilot de curse Alessandro Carreira ar putea fi oare raspunsul la temerile si nazuintele ei?

Cartea "Iubita pilotului de curse" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 01.01.2018. A fost scrisa de Catherine Robinson si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Iubita pilotului de curse prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iubita pilotului de curse" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-580-705-4
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iubita pilotului de curse

Produse similare si recomandari

Sperante noi
Cay Dancer
8.00 RON
Inocenta
Catherine Airlie
9.00 RON
O fata minunata
Christine Cross
8.00 RON
Revolutionary Road
Richard Yates
46.89 RON
Cel mai romantic oras
Mary Ann Gibbs
8.00 RON
Binecuvantata fericire
Linda Hudson
9.00 RON
Mosia arborilor de piper
Jenny Ranger
7.00 RON
Logodna prin corespondenta
Anne Evans
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iubita pilotului de curse. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Catherine Robinson

Deocamdata in afara de "Iubita pilotului de curse", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Catherine Robinson.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter