Iubiri toxice

Iubiri toxice

Editura All
24.90 19.92 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Linia bleu

Recenzie Iubiri toxice

Tipologiile afective disfunctionale, cum sunt numite in limbajul psihologiei clinice tipurile de relatii care pun in pericol integritatea fizica si psihica a partenerilor, au constituit dintotdeauna probleme majore in viata amoroasa. Cartea de fata ne arata cum putem evita aceste probleme, transformand iubirea intr-o experienta fericita.

Credem că iubirea este de neînvins şi uităm ceva esenţial pentru supravieţuirea acesteia: nu toate relaţiile afective sunt potrivite pentru bunăstarea noastră emoţională. Fie că ne place sau nu, câteva moduri de a iubi sunt de-a dreptul insuportabile şi obositoare.

Tipologiile afective disfuncţionale prezentate în această carte au fost studiate cu ajutorul celor mai recente descoperiri în psihologia clinică cognitivă şi în alte discipline asemănătoare, dar şi prin mijlocirea a nenumărate cazuri extrase din diverse surse ştiinţifice şi din experienţa clinică a autorului.

Iubiri toxice se adresează oricui doreşte să-şi revizuiască viaţa amoroasă şi să transforme iubirea într-o experienţă satisfăcătoare.

Walter Riso porneşte de la premisa că a iubi nu înseamnă a suferi. Avem dreptul să fim fericiţi.

Walter Riso (născut în Italia, în 1951) este un psiholog cu formare profesională extinsă pe mai multe domenii şi cu experienţă academică. Este profesor universitar, specializat în terapia cognitivă. Riso a găsit o cale de a explica, într-un limbaj simplu şi direct, principalele probleme care îi împiedică pe oameni să-şi trăiască viaţa pe deplin.

În ultimii ani, cărţile lui s-au vândut în 1,7 milioane de exemplare în întreaga lume, fiind traduse în germană, olandeză, italiană, greacă şi portugheză. Printre cărţile sale se numără: Manual para no morir de amor, Ama y no sufras, El arte de ser flexibile, Jugando con fuego etc.

"Atunci când persoana schizoid-sihastră eşti chiar tu. Câteva observaţii Nu îi târî pe ceilalţi în lumea ta. Ştiu că ai nevoie de un sprijin pentru a înfrunta..." Continuare...

"Coşmarul unei iubiri rigide şi meticuloase Şi arunci, dacă cineva îţi propune o iubire meticuloasă exactă, avară, inflexibilă, strictă, moralistă, formală, încorsetată, normată,..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Iubiri toxice", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihologie, Sociologie / Sociologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Walter Riso si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Iubiri toxice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iubiri toxice" este de 19.92 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-587-019-2
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iubiri toxice

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iubiri toxice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Walter Riso

Pe langa "Iubiri toxice", autorul Walter Riso a publicat si Cum sa nu mori din dragoste, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter