Iubirea Secreta

Iubirea Secreta

Editura Nemira
22.90 17.18 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-606-8073-15-6; Numar pagini: 192; Aparitie: Jun 2009
Colectia: Damen Tango

Recenzie Iubirea Secreta

Ce se întâmpla când dorinta navaleste pe neasteptate, tulburând existente linistite? Când pasiunea obliga la fapte ascunse, la momente furate si cuvinte soptite, iubirea de o clipa poate dura treizeci de ani. O agitata poveste de taceri si de temeri, unde se prefera, în locul renuntarii, întâlnirile fugare si declaratiile epistolare. Dupa treizeci de ani, fiica lui descopera adulterul ferecat în corespondenta secreta, având ca sarcina înmânarea unei ultime scrisori celei careia tatal ei si-a închinat în taina întreaga viata.

"Pentru mine, fata asta tânără a fost un dar, Gabri-ella. Poţi să mă înţelegi? El îmi vorbise adesea despre fetele lui, aşa cum poate s-o facă un tată. Şcoala, creşterea..." Continuare...

"Sunt din nou cu tine, Gabriella. Thierry citeşte vârât în fotoliu. Aş fi putut să te chem la telefon, dar am fi rămas cu aparatul în mână ore întregi. A-ţi..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Iubirea Secreta", publicata in 4 categorii, Carti cadou / Carti cadou de 8 martie, Carti cadou / Carti cadou pentru ziua indragostitilor, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Roman de dragoste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Paola Calvetti si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Iubirea Secreta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iubirea Secreta" este de 17.175 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iubirea Secreta

Produse similare si recomandari

Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Legile dragostei
Paul Ferrini
8.00 RON
Jurnal... la feminin
Simona Ionita
11.00 RON
In ce merde te baga dragostea
Clarke Stephen
27.99 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Iubirea se construieste in doi (audiobook)
Shaaron Biddulph, Steven Biddulph
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iubirea Secreta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paola Calvetti

Pe langa "Iubirea Secreta", autorul Paola Calvetti a publicat si Libraria Iubirii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter