Iubirea a spus...

Iubirea a spus...

Editura Kamala
16,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Autor: Rumi

Recenzie Iubirea a spus...

Acest volum cuprinde selectii din poeziile lui Rumi. Sunt aici adunate gândurile care i-au înfrumusetat viziunile si aspiratiile, ca si exclamatiile de fericire sau suspinul extatic al iluminarii.

"Am venit sa stralucesc" a spus Rumi, iar cand citesti versurile lui uiti de limitarile pe care le ai. Nu mai ramane niciun singur strop al inimii tale care sa nu vibreze de fericirea trezirii la realitatea celei mai profunde frumuseti, nu mai esti omul obisnuit al unui orizont marginit, ci scanteierea vie a celui care isi recunoaste intelepciunea.

Poezia lui nu este pentru minte, ea este respiratia vietii care intr-o clipa de adevar te duce la intalnirea cu tine insuti.
Versurile sunt autobiografice in sensul in care, vorbind despre sufletul misticului, vorbesc despre viata sa. - Simona Trandafir

Cartea "Iubirea a spus..." a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. Se poate cumpara cartea Iubirea a spus... prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iubirea a spus..." este de 16 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2003
ISBN: 978-973-85041-5-5
Pagini: 281
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iubirea a spus...

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iubirea a spus.... Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter