Iubire si gimnastica

Iubire si gimnastica

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Iubiri de altadata

Recenzie Iubire si gimnastica

Scriitorul italian Edmondo de Amicis nu şi-a lăsat deoparte vocaţia de pedagog în niciunul dintre romanele scrise, nici măcar atunci când tema centrală a fost iubirea. Cu tact şi răbdare, povestea de faţă ne poartă discret printr-o lecţie despre tenacitate şi devotament predată de un maestru al naraţiunii simple şi mişcătoare.

Don Celzani, un secretar trecut de „prima tinereţe”, se îndrăgosteşte de o tânără profesoară de gimnastică. Deşi este un om iubit de toată lumea şi are o educaţia monahală care îi influenţează fiecare gest, pare complet incapabil s-o cucerească pe domnişoara Pedani. Iar când bârfele şi invidia îl urcă în caruselul greu de oprit al criticii celor din jur misiunea lui tinde să devină imposibilă. Şi totuşi, Iubire şi gimnastică nu este povestea unui eşec.

"Şi atunci căzu în cea mai adâncă disperare, care nu mai lăsa loc de îndoială în mintea lui răvăşită: dacă să plece la Genova şi de-acolo să se îmbarce pentru..." Continuare...

"Domnişoara Pedani ţinu şi conferinţa despre pom-pierele voluntare. îşi alesese însă seara nepotrivită. Era lume puţină, printre care vreo treizeci de doamne şi un grup de studenţi,..." Continuare...

Cartea "Iubire si gimnastica" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Edmondo De Amicis si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Iubire si gimnastica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iubire si gimnastica" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-377-5
Pagini: 160
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iubire si gimnastica

Produse similare si recomandari

Maestrul papusar
Joanne Owen
29.99 RON
Sectia amazoanelor
Vasile Dumitru Fulger
19.95 RON
Moartea unui expert
P. D. James
25.99 RON
Razbunarea stramosilor
Oisin McGann
45.00 RON
Cine conduce, de fapt, lumea ?
Thom Burnett, Alex Games
24.99 RON
Un cavaler din alte timpuri
Violet Harper
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iubire si gimnastica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Edmondo De Amicis

Edmondo De Amicis a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Cuore, Cuore, Cuore, Cuore, Cuore, inima de copil , Cuore, inima de copil, Cuore. Inima de copil.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter