Iubire din trecut

Iubire din trecut

Editura Alcris
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009

Recenzie Iubire din trecut

Trecusera deja doi ani de cand Annabel se indragostise de Hugh Grey si inima ei inca il dorea cu toata puterea, desi nu-l mai vazuse de mult timp. Astfel, o slujba in Barbados, ca guvernanta a nepoatei lordului Lister ii paru cea mai convenabila oferta posibila, pentru a da un nou start vietii sale. Soarta insa ii fu potrivnica, pentru ca acolo, il intalni chiar pe cel de care dorise sa fuga, pe Hugh Grey insusi. In scurt timp, tanara realiza, de asemenea, ca barbatul o dorea foarte mult — la fel ca inainte — dar era... simpla atractie fizica, iar tot ceea ce vroia Annabel era... sa fie iubita.

Cartea "Iubire din trecut" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Mary Lynn Dille si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Iubire din trecut prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iubire din trecut" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Iubire din trecut

Produse similare si recomandari

Nisipuri de vis
Ruth Owen
10.00 RON
Lectia de modestie
Lisa Randal
10.00 RON
Artist si pescar
Alice Harrison
7.00 RON
Cuibul de viespi
Judy Gill
16.00 RON
Adevar si minciuna
Mary Morgan
8.00 RON
Aleasa regizorului
Rachel Lee
8.00 RON
Cautari cu final fericit
Laureen Prescott
9.00 RON
Logodnica parasita
Barbara Cartland
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iubire din trecut. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mary Lynn Dille

Deocamdata in afara de "Iubire din trecut", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mary Lynn Dille.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter