Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata : Manual de aplicatii practice

Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata : Manual de aplicatii practice

Editura Adevar Divin
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Dezvoltare personala

Recenzie Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata : Manual de aplicatii practice

Manualul de aplicaţii practice Iubeşte-te pe tine însuţi şi vindecă-ţi viaţa aplică principiile iubirii de sine şi gândirii pozitive, atât de dragi lui Louise, în diverse domenii ale vieţii noastre de zi cu zi, printre care:

  • Starea de sănătate
  • Temerile şi fobiile
  • Prietenia
  • Sexul
  • Preţuirea de sine
  • Banii şi prosperitatea
  • Munca
  • Relaţiile intime
  • Dependenţele

După cum spune Louise: „Aceste exerciţii te vor ajuta să te cunoşti mai bine pe tine însuţi, şi astfel vei deveni capabil să faci alegeri noi, mai bune. Dacă îţi doreşti cu adevărat, tu îţi poţi crea viaţa pe care ţi-o doreşti.“

Cartea "Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Louise L. Hay si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8080-81-9
Pagini: 205
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata : Manual de aplicatii practice

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata : Manual de aplicatii practice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Louise L. Hay

Louise L. Hay a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Afirmatiile pozitive : Experimenteaza chiar acum tot ce poate fi mai bun in viata, Meditatii pentru a-ti vindeca viata, Pot face acest lucru : Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata, Poti sa-ti vindeci viata, Puterea este in interiorul tau, Puterea gandului carduri, Tu iti poti crea o viata de exceptie, Vindeca-ti corpul.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter