Iubeste si fii fericit!

Iubeste si fii fericit!

Editura Kamala
23,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Iubeste si fii fericit!

Lucrarile lui Arnaud Desjardins ne arata cum, mai presus de moda actuala a sectelor si a celor numiti guru, intelepciunea traditionala, care vine din toate timpurile si din toate locurile, ne poate transforma viata. Aceasta intelepciune lumineaza si relatia dintre barbat si femeie care adeseori poate fi dureroasa. Nenumarate frustrari se nasc din esecuri amoroase si sexuale.

Uniunea dintre un barbat si o femeie ar putea fi o permanenta sarbatoare a noutatii si a minunarii, dar aceasta cere o inima de copil unita cu maturitatea unui adult capabil sa inteleaga, sa actioneze, sa daruiasca si sa primeasca.

Simplitatea unei vieti amoroase fericite este cea care, mai mult decat orice alta reusita, face ca viata sa fie intr-adevar fericita.

Cartea "Iubeste si fii fericit!" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Arnaud Desjardins si a fost publicata de editura Kamala. Se poate cumpara cartea Iubeste si fii fericit! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Iubeste si fii fericit!" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-1837-12-3
Pagini: 245
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Iubeste si fii fericit!

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Iubeste si fii fericit!. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Arnaud Desjardins

Pe langa "Iubeste si fii fericit!", autorul Arnaud Desjardins a publicat si Lumea moderna si vechea intelepciune, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter