Itsy Bitsy si distrugatorul de planete

Itsy Bitsy si distrugatorul de planete

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Itsy Bitsy

Recenzie Itsy Bitsy si distrugatorul de planete

Seria Itsy Bitsy se adresează copiilor de până la 10 ani şi cuprinde 50 de volume de proză fantastică. Personajele principale, Itsy şi Bitsy sunt doi copii extratereştri care se aventurează în cele mai îndrăzneţe lupte pentru apărarea galaxiei din care şi planeta lor face parte. Desene viu colorate vin în completarea textului.

Cartea "Itsy Bitsy si distrugatorul de planete" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihai Dumitrescu si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Itsy Bitsy si distrugatorul de planete prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Itsy Bitsy si distrugatorul de planete" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-93160-8-5
Pagini: 24
Format: 30 x 30 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Itsy Bitsy si distrugatorul de planete

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Itsy Bitsy si distrugatorul de planete. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihai Dumitrescu

Pe langa "Itsy Bitsy si distrugatorul de planete", autorul Mihai Dumitrescu a publicat si Itsy Bitsy si monstrul Zigalonului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter