Istorie. Manual pentru clasa a XI - a

Istorie. Manual pentru clasa a XI - a

Editura Gimnasium
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Istorie. Manual pentru clasa a XI - a

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Istorie. Manual pentru clasa a XI - a", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a XI-a, Suport scolar / Istorie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Elena Emilia Lica, Emil Poama, Florentina Dondorici, Gheorghe Dondorici, Vasile Ionescu, Octavian Osanu, Ioan Scurtu, si a fost publicata de editura Gimnasium. Se poate cumpara cartea Istorie. Manual pentru clasa a XI - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istorie. Manual pentru clasa a XI - a" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 978-973-7992-22-2
Pagini: 157
Format: 21 x 27 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: istorie

Pret Istorie. Manual pentru clasa a XI - a

Produse similare si recomandari

Chimie - clasa a XI-a
Olga Petrescu, Gabriela Dobrescu
9.00 RON
Fizica F1
Rodica Ionescu-Andrei, Cristina Onea, Toma Ion
25.00 RON
CHIMIE C1. MANUAL PENTRU CLASA A XI-A
Valeria Lupu, Veronica David, Sanda Fatu, Cornelia Grecescu
18.90 RON
Istorie. Caiet de lucru clasa a IV - a
Alexandra Manea, Liliana Ioan, Maria Gardin, Florin Gardin
10.00 RON
Istorie. Manual pentru clasa a XI - a
Elena Emilia Lica, Emil Poama, Florentina Dondorici, Gheorghe Dondorici, Vasile Ionescu, Octavian Osanu, Ioan Scurtu
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istorie. Manual pentru clasa a XI - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Elena Emilia Lica

Deocamdata in afara de "Istorie. Manual pentru clasa a XI - a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Elena Emilia Lica.

Emil Poama

Deocamdata in afara de "Istorie. Manual pentru clasa a XI - a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Emil Poama.

Florentina Dondorici

Pe langa "Istorie. Manual pentru clasa a XI - a", autorul Florentina Dondorici a publicat si Bacalaureat 2012. Istoria Romanilor.

Gheorghe Dondorici

Pe langa "Istorie. Manual pentru clasa a XI - a", autorul Gheorghe Dondorici a publicat si Bacalaureat 2012. Istoria Romanilor.

Vasile Ionescu

Vasile Ionescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Bacalaureat 2012. Istoria Romanilor, ISTORIE sinteze si teste pentru examenul de admitere la Academia de Politie, SNSPA, Facultatea de Ar.

Octavian Osanu

Deocamdata in afara de "Istorie. Manual pentru clasa a XI - a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Octavian Osanu.

Ioan Scurtu

Ioan Scurtu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Istoria Romanilor in secolul XX : 1918-1948, Istoria romanilor in timpul celor patru regi : Volumele I-IV, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter