Istoria romantata a unui safari (Top 10)

Istoria romantata a unui safari (Top 10)

Editura Polirom
14,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Istoria romantata a unui safari (Top 10)

Roman distins cu Premiul revistei Convorbiri literare (2009)

O tinara europeana si un musulman sunnit din Magreb se indragostesc fulgerator si compun o intensa, dar scurta poveste de dragoste, pe fundalul saturat de culori si miresme al unei lumi stravechi aflate in plina transformare. Darrielle si Mehria se cauta unul pe celalalt, dar fiecare greseste directia de mers. Barbatul traieste in utopia unei lumi cuprinse de agitatie si dominate de tehnologie si de progres, pe cind femeia are nostalgia oazelor cu palmieri, in care timpul pare ca sta pe loc. Departe de a fi o idila, romanul, cu accente ironice si parodice, este vizual ca un film si incitant ca orice poveste de viata spusa cu naturalete, dar si cu ardoarea indragostitului.

„Romanul poate fi considerat o replica feminina si postmoderna a lui Maitreyi si este foarte probabil ca va deveni, pentru multa vreme, asemenea romanului lui Mircea Eliade, un bestseller. Ca si in Maitreyi, exotismul este resorbit integral in poveste, ni se infatiseaza doar ca o fosforescenta a ei, se confunda cu misterul insusi al dragostei. Descrierea stilului de viata propriu societatii tunisiene, a spatiului mediteraneean, a intinderii desertului se realizeaza firesc, fara acea emfaza turistica pe care o detectam la alti autori.” (Alex. Stefanescu)

"La Douiret, dimineaţa, Darrielle avu febră Abrah umblă după doctor. După multă ale gătură, găsi o moaşă care rupea puţină france: Bătrâna veni să o vadă, o puse să bea o fiertu..." Continuare...

"La apus, se trezi în lătratul câinelui de la ha» Dromaderii legaţi cu funie unul de altul stş. teau afară, aşteptând călăuza. Era un băiat de vreo şaişpe ani, pe al..." Continuare...

Cartea "Istoria romantata a unui safari (Top 10)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Daniela Zeca-Buzura si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Istoria romantata a unui safari (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istoria romantata a unui safari (Top 10)" este de 14.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-2285-6
Pagini: 240
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Istoria romantata a unui safari (Top 10)

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
De ce iubim femeile (audiobook)
Mircea Cartarescu
30.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istoria romantata a unui safari (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daniela Zeca-Buzura

Daniela Zeca-Buzura a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Demonii vantului, Istoria romantata a unui safari, Totul la vedere, Veridic.Virtual. Ludic : Efectul de real al televiziunii, Zece zile sub val / Ten Days Under the Veil : Editie bilingva (romana-engleza).

Top 10+

Istoria romantata a unui safari (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter