Istoria calvitiei mele

Istoria calvitiei mele

Editura Humanitas
Editia: I
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Raftul Denisei

Recenzie Istoria calvitiei mele

Istoria calvitiei mele reprezinta povestea tanarului Marek van der Jagt si a penisului sau minuscul (pe care Marek il numeste "handicap"). La inceput, mai ca nu-ti vine sa crezi despre ce citesti, insa cartea se consuma pe nerasuflate si este plina de umor (uneori negru).

Cu cinism, onstitate (uneori dureroasa) dar si cu o caldura si o apropiere de cititor care vine din naratiunea la persoana I, Arnon Grunberg reuseste in romanul lui sa transforme o problema in jurul caruia de obicei se merge pe varfuri intr-un roman despre maturizare si relatii de familie esuate.

In anul 2000, la aparitie, Istoria calvitiei mele a provocat un imens scandal in viata literara din Olanda: stilul ironic, gustul pentru absurd si burlesc, toate pareau cunoscute, dar de autor inca nu auzise nimeni. Abia dupa un an misterul a fost elucidat: in spatele numelui de Marek van der Jagt se ascundea unul dintre cei mai populari scriitori olandezi ai momentului, Arnon Grunberg. Gluma scriitorului pe seama publicului si a colegilor de breasla a fost atat de convingatoare, incat un critic literar constata plin de entuziasm: "E mai bun decat Grunberg".

Acest artificiu de imagine i-a adus tanarului romancier pentru a doua oarã Premiul "Anton Wachter", acordat celui mai bun debut in proza din spatiul de limba neerlandeza.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Istoria calvitiei mele", publicata in 2 categorii, Beletristica / Bestseller, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Arnon Grunberg si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Istoria calvitiei mele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istoria calvitiei mele" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-689-173-1
Pagini: 272
Format: 13x20 cm
Limba: ro

Pret Istoria calvitiei mele

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istoria calvitiei mele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Arnon Grunberg

Pe langa "Istoria calvitiei mele", autorul Arnon Grunberg a publicat si Nesuferitele zile de luni.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter