Istoria universala a infamiei (Top 10)

Istoria universala a infamiei (Top 10)

Editura Polirom
16,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Istoria universala a infamiei (Top 10)

Istoria universala a infamiei este construita ca o colectie de povesti medievale, in care visele si magia sint realitati amestecate printre mistere si prevestiri cu aer tainic. Personajele unor astfel de iluzii nu-s Feti-Frumosi cu stea in frunte, ci „eroi satui de fumul de tutun si alcool, eroi cu palarii de paie cu panglici colorate, eroi afectati de boli rusinoase”, pe care doar onoarea, loialitatea fata de cauze demult pierdute ii mai anima.

„Daca il citesti pe Borges frecvent si cu atentie, devii borgesian; a-l citi inseamna a activa o constiinta a literaturii in care el a patruns mai departe decit toti ceilalti.” - Harold Bloom

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Istoria universala a infamiei (Top 10)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura sud-americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Jorge Luis Borges si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Istoria universala a infamiei (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istoria universala a infamiei (Top 10)" este de 16.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2788-2
Pagini: 114
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Istoria universala a infamiei (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istoria universala a infamiei (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jorge Luis Borges

Jorge Luis Borges a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Divina comedie : Volumul V din seria de conferinte tinute la Teatrul Coliseo din Buenos Aires, Aleph (Top 10), Cartea de nisip, Cartea de nisip. Proza completa 2, Cartea fiintelor imaginare : Editie cartonata, Cartea fiintelor imaginare, Dialoguri, Eseuri, Noua eseuri dantesti. Borges oral, Poezii, Texte captive, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Top 10+

Istoria universala a infamiei (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter