Istoria societatilor secrete

Istoria societatilor secrete

39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Bestseller

Recenzie Istoria societatilor secrete

Oamenii au fost dintotdeauna fascinaţi de conspiraţii. De-a lungul timpului, persoane influente, cu preocupări şi interese comune, s-au grupat în ordine şi societăţi, încercând sã conducă lumea din umbră sau să protejeze anumite cunoştinţe destinate doar iniţiaţilor. Mulţi sunt convinşi că aceste organizaţii încă există.

Opus Dei, Clubul Bilderberg, Biserica Scientologică, Iluminaţii, cavalerii templieri, Ku Klux Klan, Cosa Nostra, francmasonii... sunt doar câteva dintre numele învăluite în mister, asociate cu puterea ocultă.

Din Spania medievală în Los Angelesul modern, Istoria societăţilor secrete ne introduce în culisele unora dintre cele mai enigmatice credinţe şi instituţii, dezvăluindu-ne, dincolo de speculaţii, scopurile reale (uneori, extrem de îngrijorătoare) şi impactul enorm al organizaţiilor secrete asupra istoriei omenirii.

Cartea "Istoria societatilor secrete" a fost publicata in categoria Beletristica / Bestseller si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Michael Streeter si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Istoria societatilor secrete prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istoria societatilor secrete" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-600-589-0
Pagini: 352
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Istoria societatilor secrete

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

1. Istoria societatilor secrete de GinghinaLaurentiuDaniel la 11.01.2012

Un stiudiu extrem de amanuntit facut de Michael Streeter asupra societatilor si personalitatilor misterioase si secrete cu o vasta influenta pe toate domeniile asupra intregii populatii. O carte care iti arata partea ocultata a lumii. O carte care merita citita !

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istoria societatilor secrete. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michael Streeter

Deocamdata in afara de "Istoria societatilor secrete", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Michael Streeter.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter