Istoria secreta

Istoria secreta

Editura Gramar
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2006; Numar de pagini : 144; ISBN : 973-591-556-1

Recenzie Istoria secreta

"împăratul 1-a pus în această dregătorie mai întâi pe Tribonian, despre ale cărui fapte am scris destul în cărţile de mai înainte. Când a murit Tribonian,..." Continuare...

"Fiind cel puţin de trei ori mai întinsă decât Libia, Italia a ajuns pretutindeni chiar şi mai pustie de oameni decât aceea, încât despre numărul morţilor de aici va..." Continuare...

Cartea "Istoria secreta" a fost publicata in categoria Istorie / Enigme ale istoriei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Procopius din Caesarea si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Istoria secreta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istoria secreta" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Istoria secreta

Produse similare si recomandari

Drumul matasii
Helmut Uhling
21.80 RON
Istoria lui Mihai Viteazul
Nicolae Iorga
23.98 RON
Sfinx. Tainele istoriei vol. I
Hans-Christian Huf
16.35 RON
Enigme ale istoriei romane, vol. 2
Paul Stefanescu
16.35 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istoria secreta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Procopius din Caesarea

Deocamdata in afara de "Istoria secreta", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Procopius din Caesarea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter