Istoria loviturilor de stat in Romania. Volumul I : Revolutie si francmasonerie

Istoria loviturilor de stat in Romania. Volumul I : Revolutie si francmasonerie

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Revoluţie şi francmasonerie este primul din cele trei volume pe care Alex Mihai Stoenescu le va publica sub titlul Istoria loviturilor de stat în România. Într-o epocă zdruncinată de scandalul manualelor alternative, Alex Mihai Stoenescu ne oferă din nou o analiză profundă şi fără menajamente a istoriei naţionale.
Seria: Rao istorie

Recenzie Istoria loviturilor de stat in Romania. Volumul I : Revolutie si francmasonerie

Revoluţie şi francmasonerie este primul din cele trei volume pe care Alex Mihai Stoenescu le va publica sub titlul Istoria loviturilor de stat în România.

Într-o epocă zdruncinată de scandalul manualelor alternative, Alex Mihai Stoenescu ne oferă din nou o analiză profundă şi fără menajamente a istoriei naţionale.

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 380; ISBN : 9786068251110

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Istoria loviturilor de stat in Romania. Volumul I", publicata in 2 categorii, Istorie / Istoria romanilor, Istorie / Istorie contemporana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Alex Mihai Stoenescu si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Istoria loviturilor de stat in Romania. Volumul I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istoria loviturilor de stat in Romania. Volumul I" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Istoria loviturilor de stat in Romania. Volumul I : Revolutie si francmasonerie

Produse similare si recomandari

The Identity of Romania
Keith Hitchins
30.00 RON
Istoria Romanilor in secolul XX
Ioan Scurtu, Gheorghe Buzatu
100.00 90.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istoria loviturilor de stat in Romania. Volumul I : Revolutie si francmasonerie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alex Mihai Stoenescu

Alex Mihai Stoenescu a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Armata, Maresalul si evreii , In sfarsit adevarul..., Noaptea incendiului : Scurta incursiune in destinul femeii, Patimile Sfintului Tommaso d'Aquino, Cronologia evenimentelor din decembrie 1989 , De la regimul comunist la regimul Iliescu : Alex Mihai Stoenescu in dialog Virgil Magureanu , Din culisele luptei pentru putere 1989-1990 : Prima guvernare Petre Roman , Interviuri despre revolutie, Istoria loviturilor de stat in Romania vol. IV partea a II a , Istoria loviturilor de stat in Romania vol. IV partea I, Istoria loviturilor de stat in Romania, vol. 3, Istoria loviturilor de stat in Romania. Volumul II : Esecul democratiei romane, Misiunea dominicana, Romania postcomunista, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Rao istorie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter