Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului

Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului

Editura Orizonturi
43,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului

In fiecare an, in intreaga lume, peste 2000 de barbati, femei si copii sunt exacutati intr-un cadru legal. Pana in prezent, au fost publicate sute de lucrari care au avut ca obiect de studiu pedeapsa cu moartea, toate incarcand sa raspunda la intrebarea Pentru ce?. Cartea de fata aduce un plus de abordare, detaliind modurile in care se executa pedepse capitale. Guvernata de considerente politice, religioase, cutumiare sau de alta natura, pedeapsa cu moartea a reprezentat, de-a lungul mileniilor, o cautare continua a celor mai oribile procedee, mai inspaimantatoare si mai atroce, create de imaginatia omeneasca. Inentivitatea in materie a popoarelor a avut drept scop injosirea si umilirea individului, astfel incat pedeapsa cu moartea nu semnifica numai a lua viata cuiva ci, mai degraba, un mijloc de a provoca mii de suferinte, unele mai cumplite decat altele

Cartea "Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului " a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Martin Monestier si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului " este de 43.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului

Produse similare si recomandari

Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre MUMII
Philip Steele
29.43 RON
Marile minuni ale lumii
Ash Russell
39.92 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Martin Monestier

Deocamdata in afara de "Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Martin Monestier.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter