Istoria Bisericii romane si a vietii religioase a romanilor, vol. I-II

Istoria Bisericii romane si a vietii religioase a romanilor, vol. I-II

33,79 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Sinteze

Recenzie Istoria Bisericii romane si a vietii religioase a romanilor, vol. I-II

Ce a realizat N.Iorga in Istoria bisericii romanesti nu se mai intreprinsese anterior si aproape e imposibil sa se refaca astazi, in primul rand, din punct de vedere al vastitatii documentarii. Spre a nu mai vorbi de larga cuprindere si conexiune a elementelor chemate sa lumineze fenomenul "vietii religioase a romanilor", sau de profunzimea analizelor critice in detaliu si de ansamblu.

Caci "Istoria" lui N.Iorga aduce contributii esentiale nu numai de viziune generala, ci si de detaliu, in mai fiecare dintre chestiunile luate in discutie.

Ea ramane, orice s-ar spune si oricate carti se vor mai scrie - si trebuie sa se scrie mai ales despre viata religioasa a ultimului secol - un monument de care trebuie sa ne apropiem cu sfiala, ca de o lucrare neapartinand sferelor obisnuitului. - I.Oprisan

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Istoria Bisericii romane si a vietii religioase a romanilor, vol. I-II", publicata in 2 categorii, Istorie / Istoria romanilor, Religie si teologie / Istoria religiilor, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de N. Iorga si a fost publicata de editura Saeculum I. O.. Se poate cumpara cartea Istoria Bisericii romane si a vietii religioase a romanilor, vol. I-II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Istoria Bisericii romane si a vietii religioase a romanilor, vol. I-II" este de 33.79 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-642-282-9
Pagini: 896
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Istoria Bisericii romane si a vietii religioase a romanilor, vol. I-II

Produse similare si recomandari

Codex Comanicus
Vladimir Drimba
11.34 RON
Guvernarea Miron Cristea
Cristian Petcu
35.00 RON
The Identity of Romania
Keith Hitchins
30.00 RON
Romania, romanii si comunismul
Radu Theodoru
22.00 RON
Aprilie 1964 - Primavara de la Bucuresti
Liviu Taranu, Florian Banu
24.96 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Istoria Bisericii romane si a vietii religioase a romanilor, vol. I-II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

N. Iorga

N. Iorga a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Istoria romanilor din Ardeal si Ungaria, vol. I, Istoria romanilor din Ardeal si Ungaria, vol. II, Istoria Romanilor. Volumul IX - Unificatorii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter