iSteve . Steve Jobs despre Steve Jobs

iSteve . Steve Jobs despre Steve Jobs

Editura RAO
29,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie iSteve . Steve Jobs despre Steve Jobs

"Inteligenţa sclipitoare, pasiunea şi energia lui Steve Jobs au fost sursa a nenumărate inovaţii care ne îmbogăţesc şi ne uşurează vieţile. Lumea este cu mult mai bună datorită lui Steve." COMITETUL DIRECTOR AL APPLE  Steve Jobs este considerat un vizionar, un inventator genial, care a schimbat lumea prin ideile sale. Această carte reprezintă chintesenţa a peste trei decenii petrecute în lumina reflectoarelor media.

Conţine cele mai bune şi mai provocatoare adevăruri ale omului, întreprinzătorului, inventatorului şi geniul de marketing care a fost Steve Jobs: peste 200 de citate, care sunt deosebit de importante pentru oricine caută soluţii inovatoare sau doar inspiraţie.

Ce gândea Steve Jobs cu adevărat despre Apple, computere, creativitate, design, calitate şi colaboratori? Cum privea succesul mondial obţinut cu iPod-ul, iPhone-ul şi iPad-ul? În această carte, el însuşi ne dă răspunsurile.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "iSteve . Steve Jobs despre Steve Jobs", publicata in 3 categorii, Beletristica / Biografii, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de George Beahm si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea iSteve . Steve Jobs despre Steve Jobs prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "iSteve . Steve Jobs despre Steve Jobs" este de 29.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 9786066091824
Pagini: 120
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret iSteve . Steve Jobs despre Steve Jobs

Produse similare si recomandari

Destine tragice
Dan Dumitrescu
38.15 36.24 RON
Ariel Sharon si bataliile lui politice
Robert Assaraf
47.99 27.00 RON
Jucand cu destinul
Cornel Dinu
28.90 20.00 RON
Fidel Castro. Biografie pe doua voci
Ignacio Ramonet
56.00 40.00 RON
Silvanii. Memorialul unui bucovinean
Constantin Padure
45.00 24.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea iSteve . Steve Jobs despre Steve Jobs. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

George Beahm

Deocamdata in afara de "iSteve . Steve Jobs despre Steve Jobs", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului George Beahm.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter