Ipoteci mobiliare : Volumul I. Preferinta fiscului

Ipoteci mobiliare : Volumul I. Preferinta fiscului

30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Practica judiciara

Recenzie Ipoteci mobiliare : Volumul I. Preferinta fiscului

Acest prim volum al seriei de culegeri de jurisprudenţă dedicate garanţiilor reale (ipotecilor) mobiliare este focalizat pe tematica preferinţei fiscului în concurs cu creditorii garantaţi. Cele 35 de decizii (din totalul de peste 230 de decizii al întregii serii) sunt însoţite de un comentariu pragmatic asupra materiei, care porneşte de la identificarea problemelor practice.

Am încercat astfel să oferim practicienilor dreptului un ghid practic de folosire a legislaţiei ipotecilor (garanţiilor reale) mobiliare. Volumul oferă nu doar textul integral al considerentelor hotărârilor selectate, ci şi o "pastilă" pentru identificarea rapidă a tematicii speţei, urmată de scurte comentarii ale deciziilor prezentate. Deşi deciziile prezentate au fost pronunţate pe baza reglementării în vigoare, înainte de intrarea în vigoare a noului Cod civil, am ales să folosim faptele prezentate în speţe şi să le oferim interpretarea conferită de dispoziţiile noului Cod civil.

Jurisprudenţa este prefaţată de un comentariu general introductiv al temei în discuţie, iar în final sunt prezentate unele observaţii conclusive.

Cartea "Ipoteci mobiliare" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Radu Rizoiu si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Ipoteci mobiliare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ipoteci mobiliare" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-973-127-739-4
Pagini: 258
Format: A5
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ipoteci mobiliare : Volumul I. Preferinta fiscului

Produse similare si recomandari

Aplicarea impozitului pe profit
Maria Badoi
32.90 RON
Stiinta administratiei
Corneliu Manda, Cezar C. Manda
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ipoteci mobiliare : Volumul I. Preferinta fiscului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Radu Rizoiu

Radu Rizoiu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Garantii reale mobiliare - legislatie comentata si adnotata, Garantiile reale mobiliare. O abordare functionala : Analiza economica a dreptului garantiilor reale Introducere in regimul juridic al ipotecilor mobilia, Ipoteci mobiliare. Volumul II : Caracterele juridice ale ipotecii mobiliare. Jurisprudenta comentata cu trimiteri la noul Cod civil.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter