Invata singur Microsoft Windows XP in 24 de ore

Invata singur Microsoft Windows XP in 24 de ore

Editura Niculescu
54.50 35.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Invata singur Microsoft Windows XP in 24 de ore

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Invata singur Microsoft Windows XP in 24 de ore", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Sisteme de operare, Calculatoare si internet / Windows, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Greg Perry si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Invata singur Microsoft Windows XP in 24 de ore prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Invata singur Microsoft Windows XP in 24 de ore" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Invata singur Microsoft Windows XP in 24 de ore

Produse similare si recomandari

Consilier windows
Florin Ciotu
Linux pentru incepatori
George Dimitriu
36.99 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Invata singur Microsoft Windows XP in 24 de ore. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Greg Perry

Pe langa "Invata singur Microsoft Windows XP in 24 de ore", autorul Greg Perry a publicat si Invata singur Microsoft Office 2003 in 24 de ore, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter