Invata sa desenezi - lucruri minunate

Invata sa desenezi - lucruri minunate

Editura RAO
54,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Invatam sa desenam

Recenzie Invata sa desenezi - lucruri minunate

Peste 100 de modele

Copilul tău îşi petrece adeseori timpul schiţând tot felul de zâne, animăluţe şi personaje mai mult sau mai puţin reuşite? Eşti profesor şi ai nevoie de surse noi de inspiraţie pentru a-i face pe elevi să descopere plăcerea desenului? Eşti chiar tu un mic artist în devenire şi nu ştii încă să-ţi canalizezi talentul pentru desen? Acum ai la dispoziţie manualul perfect de desen pentru mari şi mici! Structurat în etape progresive, fiecare model oferă indicaţii uşor de urmat care ajută la formarea abilităţilor de desen, furnizând, în acelaşi timp, o bază solidă pentru micii artişti.

Cartea include informaţii despre materialele necesare, tehnicile de desen variate, despre abilităţile care trebuie exersate, sfaturi utile pentru desen şi îi învaţă pe copii despre Zâne, Prinţese de basm, Pui de animale, Ocean, Costume şi modă, Fantezie, În grădină, Cai.

Cartea "Invata sa desenezi - lucruri minunate" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Kate Ashforth, Paul Konye, si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Invata sa desenezi - lucruri minunate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Invata sa desenezi - lucruri minunate" este de 54.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066090636
Pagini: 192
Format: 26 x 29 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Invata sa desenezi - lucruri minunate

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Invata sa desenezi - lucruri minunate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Kate Ashforth

Deocamdata in afara de "Invata sa desenezi - lucruri minunate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kate Ashforth.

Paul Konye

Deocamdata in afara de "Invata sa desenezi - lucruri minunate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Paul Konye.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter