Invata sa desenezi - lucruri extraordinare

Invata sa desenezi - lucruri extraordinare

Editura RAO
54,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Invata sa desenezi - lucruri extraordinare

Peste 80 de modele

Copilul tău îşi petrece adeseori timpul schiţând tot felul de maşinuţe, animale şi personaje mai mult sau mai puţin reuşite? Eşti profesor şi ai nevoie de surse noi de inspiraţie pentru a-i face pe elevi să descopere plăcerea desenului? Eşti chiar tu un mic artist în devenire şi nu ştii încă să-ţi canalizezi talentul pentru desen? Acum ai la dispoziţie manualul perfect de desen pentru mari şi mici! Structurat în etape progresive, fiecare model oferă indicaţii uşor de urmat care ajută la formarea abilităţilor de desen, furnizând, în acelaşi timp, o bază solidă pentru micii artişti.

Cartea include informaţii despre materialele necesare, tehnicile de desen variate, despre abilităţile care trebuie exersate, sfaturi utile pentru desen şi îi învaţă pe copii despre Spaţiu, Eroi şi ticăloşi, Personaje fantastice, Dinozauri, Super maşini, Sport extrem, Animale ucigaşe, Maşini de viteză.

Cartea "Invata sa desenezi - lucruri extraordinare" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Shane Nagle si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Invata sa desenezi - lucruri extraordinare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Invata sa desenezi - lucruri extraordinare" este de 54.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066090643
Pagini: 192
Format: 26 x 29 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Invata sa desenezi - lucruri extraordinare

Produse similare si recomandari

Jocuri didactice matematice
Dumitra Radu
14.00 RON
Prima mea poveste despre Matematica. Nivel 1
Filofteia Grama
8.89 7.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Invata sa desenezi - lucruri extraordinare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Shane Nagle

Deocamdata in afara de "Invata sa desenezi - lucruri extraordinare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Shane Nagle.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter