Intuitia : Cunoasterea de dincolo de logica

Intuitia : Cunoasterea de dincolo de logica

Editura Pro Editura
14.40 9.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Intuitia : Cunoasterea de dincolo de logica

"Insă noi cunoaştem numai un gen de lume, lumea în care puterea e dreptatea. La al doilea nivel, dreptatea e puterea. Inteligenţa crede în găsirea a ceea ce este drept. Numai în..." Continuare...

"Dacă e să compari în felul ăsta, poţi uşor să convingi femeia că e inferioară. Dar modul ăsta de a compara este foarte viclean. Există şi alte lucruri care trebuie comparate. Femeia..." Continuare...

Cartea "Intuitia" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Osho si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea Intuitia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Intuitia" este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Intuitia : Cunoasterea de dincolo de logica

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Intuitia : Cunoasterea de dincolo de logica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Osho

Osho a publicat inca 30 carti prezente in libraria noastra, ABC-ul iluminarii, Bucuria - fericirea care vine din interior, Cand iubesti : Cum sa iubesti constient si sa relationezi fara teama, Compasiunea - suprema inflorire a iubirii, Constientizarea - cheia pentru a trai in armonie, Creativitatea - descatusarea fortelor interioare, Curajul - placerea de a trai periculos, Echilibrul Corp - Minte : folosirea mintii pentru vindecarea corpului, Emotiile si sanatatea, Intalniri cu oameni remarcabili, Inteligenta - reactioneaza creativ la prezent, Libertatea - curajul de a fi tu insuti, Razboiul si Pacea interioara, Aici si acum : Volumul II, Aici si acum, vol. I, Calea spirituala yoga, Calea Zen, Cartea despre nimic, Cartea Secretelor - EDITIE DE COLECTIE, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul III, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul VII, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul II, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul VI, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul I, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul V, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul IV, Intoarcerea catre sine, Maturitatea - responsabilitatea de a fi tu insuti, Samanta de mustar : 1, Samanta de mustar : 2, dintre care primele 13 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter