Introducere in sistemul de operare Unix

Introducere in sistemul de operare Unix

Editura Albastra
13,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Introducere in sistemul de operare Unix

Cartea "Introducere in sistemul de operare Unix" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Sisteme de operare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Andrei Baranga si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Introducere in sistemul de operare Unix prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Introducere in sistemul de operare Unix" este de 13 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Introducere in sistemul de operare Unix

Produse similare si recomandari

Consilier windows
Florin Ciotu
Linux pentru incepatori
George Dimitriu
36.99 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Introducere in sistemul de operare Unix. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Andrei Baranga

Andrei Baranga a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dezvoltarea aplicatiilor în C/C++ sub sistemul de operare UNIX (reeditare) , Programare Web utilizand Java, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter