Introducere in utilizarea sistemului de operare Windows XP

Introducere in utilizarea sistemului de operare Windows XP

Editura Albastra
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Introducere in utilizarea sistemului de operare Windows XP

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Introducere in utilizarea sistemului de operare Windows XP", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Sisteme de operare, Calculatoare si internet / Windows, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Sandor Kovacs si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Introducere in utilizarea sistemului de operare Windows XP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Introducere in utilizarea sistemului de operare Windows XP" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Introducere in utilizarea sistemului de operare Windows XP

Produse similare si recomandari

Consilier windows
Florin Ciotu
Linux pentru incepatori
George Dimitriu
36.99 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Introducere in utilizarea sistemului de operare Windows XP. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sandor Kovacs

Sandor Kovacs a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Elemente avansate in utilizarea sistemului de operare Windows XP, Programarea interfetelor cu Visual Basic 6.0 - elemente de baza, Programarea interfetelor cu Visual Basic 6.0 - elemente speciale, Word 2000 - functii de baza, Word 2000 - functii speciale, Access 2000 - implementarea bazelor de date, Excel 2000 - ghid de utilizare, Proiectarea paginilor web cu FrontPage 2000, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter