Introducere in sociologia emotiilor

Introducere in sociologia emotiilor

Editura Polirom
26,94 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Sociologie. Antropologie

Recenzie Introducere in sociologia emotiilor

Daca arucam o privire, fie si fugara, asupra cercetarilor sociologice realizate la noi in tara, putem observa ca majoritatea acestora, indiferent de temele abordate, sunt orientate cu precadere spre descrierea si analiza modului in care gandesc oamenii, si mai putin spre analiza modului in care gandesc oamenii, si mai putin spre analiza modului in care gandesc oamenii, si mai putin spre analiza a ceea ce simt acestia.

Cunoasterea opiniilor indivizilor (a "ganditului") despre diferite aspecte ale vietii sociale pare sa conduca intr-un top al abordarilor empirice. Sociologii se feresc aproape sistematic sa studieze "simtitul", latura fundamentala a existentei noastre ca fiinte sociale - fapt subliniat de sociologii care studiaza emotiile.

Cuprins:

  • Sociologia emotiilor si teorii sociologice ale emotiilor
  • Emotiile din perspectiva sociologiei dramaturgice: jena si rusinea
  • Frauda intelectuala in universitati si atribuirea sentimentelor morale. O analiza din perspectiva sociologiei dramaturgice

"Pentru testarea primei ipoteze, am recodificat răspunsurile la întrebarea prin care studenţilor li s-a cerut să declare frecvenţa cu care în anii de liceu sau pe parcursul anilor de..." Continuare...

"Rezultatele O primă imagine asupra modului în care studenţii fac inferenţe emoţionale în legătură cu frauda intelectuală o avem analizând distribuţia răspunsurilor subiecţilor..." Continuare...

Cartea "Introducere in sociologia emotiilor" a fost publicata in categoria Sociologie / Sociologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Gabriel Jderu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Introducere in sociologia emotiilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Introducere in sociologia emotiilor" este de 26.94 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978–973–46–2187–3
Pagini: 264
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Introducere in sociologia emotiilor

Produse similare si recomandari

Zoomenirea
Desmond Morris
29.90 RON
Ce stim despre arabi ?
Margaret K. Nydell
29.43 RON
Elele si ce vor ele
Ioana Mihaela
7.00 RON
Sociologia politicului. Volumul I
Bernard Denni, Patrick Lecomte
20.00 RON
Vecini si vecinatati in Transilvania
Vintila Mihailescu
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Introducere in sociologia emotiilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gabriel Jderu

Deocamdata in afara de "Introducere in sociologia emotiilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gabriel Jderu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter