Introducere in programarea calculatoarelor utilizand limbajul Pascal

Introducere in programarea calculatoarelor utilizand limbajul Pascal

Editura Albastra
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Introducere in programarea calculatoarelor utilizand limbajul Pascal

Cartea "Introducere in programarea calculatoarelor utilizand limbajul Pascal" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Programare, algoritmi si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Dorin Bocu si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Introducere in programarea calculatoarelor utilizand limbajul Pascal prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Introducere in programarea calculatoarelor utilizand limbajul Pascal" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Introducere in programarea calculatoarelor utilizand limbajul Pascal

Produse similare si recomandari

Introducere in Wap, Wml si Wmlscript
Calin Ioan Acu
44.00 RON
Structuri de date si algoritmi
I. Ignat, C. L. Ignat
21.00 RON
Lectii de mathCAD 2001 professional
Octavian Cira
27.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Introducere in programarea calculatoarelor utilizand limbajul Pascal. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dorin Bocu

Dorin Bocu a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Ingineria sistemelor soft reale - provocari si metode de abordare, Initiere in ingineria sistemelor soft, Initiere in programarea orientata pe obiecte din perspectiva C++ si Java, Initiere in modelarea obiect orientata a sistemelor soft utilizand UML, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter