Introducere in teoriile invatarii

Introducere in teoriile invatarii

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Introducere in teoriile invatarii

Prin analiza paradigmelor clasice si moderne, volumul ofera o imagine cuprinzatoare a teoriei psihologice a invatarii. In cazul fiecarei teorii se propune o dubla grila de lectura: pe de o parte, sint urmarite sursele originare si derivate si, pe de alta parte, sint prezentate asemanarile si deosebirile dintre teoriile sau modelele analizate.

Numeroasele tabele sintetice contin rezultatele perspectivei comparative asupra teoriilor invatarii, iar aplicatiile de la finalul capitolelor ilustreaza fiecare teorie in termenii activitatilor educative curente. Introducere in teoriile invatarii poate fi utilizata de profesori de orice specialitate, studenti, traineri, consilieri si de toti cei care sint implicati in procese de invatare si dezvoltare umana.

Cuprins :

Matricea aparitiei si dezvoltarii psihologiei invatarii

Invatarea prin condi-tionare

Conditionarea operanta

Invatarea prin insight

Teorii ale invatarii sociale

Invatarea prin descoperire

Invatarea prin experienta

Teoria prelucrarii informatiei

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Introducere in teoriile invatarii", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihologie, Stiinte / Pedagogie. Educatie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Cocorada Elena si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Introducere in teoriile invatarii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Introducere in teoriile invatarii" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-46-1811-8
Pagini: 216
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Introducere in teoriile invatarii

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Introducere in teoriile invatarii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cocorada Elena

Pe langa "Introducere in teoriile invatarii", autorul Cocorada Elena a publicat si Scheme, exercitii si probleme de logica pentru clasa a ix-a.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter