Introducere in sistemul mass-media editia a III - a

Introducere in sistemul mass-media editia a III - a

Editura Polirom
37.95 34.16 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Media

Recenzie Introducere in sistemul mass-media editia a III - a

Editia a III-a revazuta si adaugita.

O noua editie, adusa la zi, a unei carti intrate in bibliografia studentilor la jurnalism si comunicare din intreaga tara!

„Mass-media a devenit, in lumea moderna, un fel de centru gravitational in raport cu care se pozitioneaza toate celelalte segmente ale societatii – sistemul economic, sistemul politic, sistemul ideologic, sistemul cultural, sistemul tehnologic, sistemele si subsistemele sociale. Cartea de fata incearca sa dezvaluie modul in care functioneaza sistemul mass-media, atit in angrenajele proprii, cit si in interferentele lui cu celelalte sisteme ale societatii.” (Mihai Coman)

Cuprins: Comunicare, societate si cultura de masa • Dimensiunea economica a sistemului mass-media • Industriile culturale in lumea moderna • Rolul presei in societate • Statutul profesional al jurnalistului • Organizarea activitatii in institutiile de presa

Cartea "Introducere in sistemul mass-media editia a III - a" a fost publicata in categoria Mass-media, jurnalism / Massmedia. Jurnalism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Mihai Coman si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Introducere in sistemul mass-media editia a III - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Introducere in sistemul mass-media editia a III - a" este de 34.155 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-46-0811-9
Pagini: 360
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Introducere in sistemul mass-media editia a III - a

Produse similare si recomandari

Romania Captiva
Bogdan Ficeac
20.00 RON
Despre televiziune
Pierre Bourdieu
9.90 RON
Introducere in designul de presa
Alexandra Bardan
30.00 RON
Ghidul managerului de presa
Silviu Ispas, Liviu Burlacu, Catalin Tolontan, Delia Mucica, Vlad Arghir
19.79 9.90 RON
Transmisiunea in direct
Anamaria Neagu
24.95 RON
Manual de jurnalism (vol .I)
Mihai Coman
26.94 24.25 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Introducere in sistemul mass-media editia a III - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihai Coman

Mihai Coman a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Manual de jurnalism (vol .I), Introducere in antropologia culturala : Mitul si ritul, Manual de jurnalism, Manual de jurnalism (vol. II), Mass media in Romania post-comunista, Studii De Mitologie, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Media

Mass-media, jurnalism

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter