Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane

Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane

Editura Paralela45
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 342; ISBN : 9789734704279

Recenzie Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane

Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane revalorizeaza scenariul traditional al orei de limba sau de literatura romana (gimnaziu si liceu) si se adreseaza studentilor filologi, profesorilor care se pregatesc pentru obtinerea definitivatului sau a altor grade didactice, in general tuturor celor interesati de aprofundarea metodelor moderne de predare-invatare.

Dupa ce discuta statutul actual al didacticii si ofera un profil al profesorului de limba romana, autorul dedica doua mari sectiuni metodicii studiului limbii romane si, respectiv, al literaturii romane; altgoritmul este acelasi: prezentarea obiectivelor vizate in scoala la aceasta disciplina, discutarea metodologiei didactice care vizeaza formarea notiunilor gramaticale/de teorie literara si inventarierea tipurilor de lectie.

De asemenea, analizeaza tipologia si functiile evaluarii, inregistreaza metodele de evaluare si propune, acolo unde este necesar, un exemplu pentru fiecare articol in dezbatere.

Nu in ultimul rand, este consacrat un amplu articol implicatiilor didactice ale lecturii.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (materie) / Limba si literatura romana, Stiinte / Pedagogie. Educatie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Eftenie si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane

Produse similare si recomandari

LIMBA SI LITERATURA ROMANA / Iancu - cls. a XII-a
Marin Iancu, Alis Popa
25.00 RON
Limba si literatura romana. Clasa a X-a
Hadrian Soare, Gheorghe Soare
25.00 RON
Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a X-a
Ion Balu, Marin Iancu, Rodica Lazarescu
23.00 RON
Invatam romana cu Schipo si Dinozel
Madalina Florea, Alexandra Dumitru
12.00 RON
Limba romana. Culegere pentru clasa a II-a
Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu
11.99 RON
   LIMBA ROMANA. MANUAL PENTRU CLASA a VII-a
Anca Serban, Sergiu Serban
14.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Eftenie

Deocamdata in afara de "Introducere in metodica studierii limbii si literaturii romane", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nicolae Eftenie.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter